Kollat på två hus!

Nu ikväll har vi kollat på två hus, det första var så jävla fint asså amerikanskt öppet och fräscht! Men området runt omkring var ganska fattigt.
Mäklaren sa att det var ett jätte lugnt och fint område. Allt värkade suuper.

Sen åkte vi till det andra huset som inte är så långt ifrån där vi bor nu, det är ett jätte bra område ser man på en gång men huset var inte i det toppskick som det andra. Men det var helt okej! =)

Men på vägen hem kände vi att det första var det vi ville ha.

När vi kommer tillbaka hit, där vi bor för att kolla med dom vi hyr rummet av om dom visste nåt om de områden vi var och kollade hus i.
Då sa dom att det första området var jätte farligt och att där skulle vi inte bo! Dom sa att människorna där kommer "äta upp mig".
Jag drog en suck för att inget kan gå som jag vill, absolut flyttar vi ju inte dit nu, om det huset hade legat i det andra området hade det vart perfekt!!

Vet inte om vi tar det andra huset eller inte vi ska kolla vidare, kan ändå inte hyra det förns 10 mars.
Jävla mäklare att ljuga dååå! Tur att vi har dom vi hyr av som hjälper oss jätte mycket, annars hade ju vi hyrt där och jag hade blivit uppäten hahaha.

Husjakten fortsätter alltså!

Kommentarer
Postat av: mammi

Bra Sanna och Oscar att ni är noga med var ni ska bo. viktigast av allt är i alla fall att det är ett bra område där du kan gå ut själv Sanna. att huset är lite skabbigt kanske inte gör så mycket. kramisar mamma

2008-02-21 @ 19:50:52

Dags att skriva!:

Vad heter din namn?:
Stammis?

Din Mail adress skriver du här om du vill: (publiceras ej)

Har du en egen Blogg?:

Så, nu kan du skriva vad du vill =):

Trackback
RSS 2.0