Söndag...

Nu ska jag börja tänka på sovdags eftersom kl är 01.05, jag vill sova och vakna upp på söndag!
För då ska jag och Oscar ta våran söndags lunch på mitt favvo ställe och jag ska shoppa=)
Blev ingen träning för mig idag men imorn så! Tror jag hoppar över joggningen imorn och bara kör styrka, typ ben och rumpa tror jag det blir! =)

Stolt =)

Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv trots allt. Åkte till ett nytt land utan att känna en kotte, kunde inte språket och hade ingenting planerat.
Jag ska nu åka hem. Först flyga upp till Santiago, ska se dom ta min bebis (shammisen) och veta att hon ska sitta i lastutrymmet helt ensam och vara rädd utan att jag kan "rädda" henne. Ska sova en natt hos en familj.
Morgonen efter det ska jag tillbaka till flygplatsen, Checka in och sätta mig helt ensam med hunden som handbagage på en över tio timmars flygresa till Madrid.
Vara helt ensam i Madrid i fyra timmar innan jag ska checka in på nästa flyg från Madrid till Stockholm.

Första gången jag klarar precis allt själv. Eller Oscar har ju hjälp mig med väldigt mycket. Men jag känner mig duktig som har vågat göra allt jag har gjort och det jag ska göra. För inte alls länge sen skulle jag aldrig ha gett mig in på det jag har gjort på grund av rädsla.
Och ja, jag skulle kunna ha utnyttjat det här halvåtet bättre men jag ser det från vad det är just nu. Och jag är iaf stolt över mig själv, jag bryr mig inte längre om vad folk tycker, många tycker nog att jag har varit en mes som inte började flickskolan och många tycker nog att jag är en mes som inte har vågat prata mer spanska än vad jag har gjort för det var väl hela grejen tycker nog många att jag skulle komma hem med spanska som andraspråk, jag har fegat ur och pratat engelska istället.

Men bara resan och att vara bosatt här har gjort så att jag har växt väldigt mycket och vet vad jag ska värdesätta i mitt lv. Utan den här resan skulle jag fortfarande stå och stampa på samma ställe i mitt liv och inte trott på mig själv.
Nu tror jag på mig själv och jag vet att jag kan klara av att göra saker jag ger mig in på. Jag kan helt enkelt klara det jag vill klara. Och jag kan klara av saker själv.
Nu ska jag börja om från noll igen.
Jag är rädd men har samtidigt en säkerhet inom mig själv som aldrig innan har existerat. Jag vågar säga vad jag vill och jag vågar framför allt göra det jag vill, bryta mig loss från det jag inte vill och stå för att det är så jag vill ha det.

Home!

Nu är jag hemma igen, klockan är bara elva men jag är ganska trött... Ska kolla på lite film nu tror jag =) Jag känner mig ganska nervös och lite "borta". Om folk sitter och pratar kan jag sitta i helt egna tankar utan att höra ett ord vad dom säger. Tror det är inför resan hem. Kan inte säga exakt vad det är, känner mig nästan helt tom men ändå på samma gång full av tankar.
När jag blir nervös lägger sig ett lugn över mig och jag blir helt instängd i mig själv. Andas jätte lugnt och agerar jätte lugnt. Helt konstigt, borde ju vara tvärt om. Vet inte om någon i min omgivning märker något, isf att jag är mer tyst annars tror jag att det bara är jag som känner den här bubblan jag är i.

Trodde att jag skulle vara full av energi och helt lycklig dom här dagarna innan jag åker hem, jag är lycklig men den här nervositeten dämpar allt. Jag reagerar inte på någonting. Jag blir varken ledsen eller glad vad som än händer, jag blockerar omedvetet ut alla känslor. Jag är ännu mer känslokall än vad jag brukar.

Jag vet att det kommer vara samma sak om inte värre när jag ska säga hejdå till alla. Tannia gråter hejvillt men jag kommer se helt oberörd ut. Jag är inte oberörd men jag kan inte visa sånna känslor, jag blockerar totalt ut allt sånt.
När jag åkte hit kunde jag inte stå blockeringen utan allt rasade. Vet inte om det kommer göra det den här gången, tror blockeringen kommer släppa så fort jag har kommit hem till det "säkra". Då kommer nog allt släppa,
Jag vill visa känslor men just när det är som jobbigast kan jag inte.

Vill bara inte att folk ska tro att jag är oberörd, jag är väldigt berörd och jag har tusen känslor inom mig, bara att jag inte kan visa dom. Jag måste nog blockera allt, annars skulle jag vara ett nervvrak just nu. Väldigt mycket som händer nu på en gång som jag ska klara upp helt själv. Jag får ta en sak i taget så kommer allt lösa sig. Jag känner ingen stess utan allt får ta den tid det tar.

Nu ska jag kolla på film så jag tänker på annat annars kommer jag aldrig kunna somna.
Ska bli skönt att komma hem, just nu är det bara en oändliga jobbiga nervositets dagar innan resan hem börjar. När jag kommer hem ska jag bara njuta av sommaren och mina nära och kära. Ska verkligen ta dagen som den kommer. Tror att det är bra tider som väntar där hemma. Jag ska ta hand om mig själv och göra saker jag verkligen vill göra. Mina drömmar ska börja uppfyllas =)
Inga bekymmer man är lycklig var dag. ;)

Nu är det inte många dagar kvar!



Hej hej!

Idag har jag bara städat lite, packat och tagit det lugnt. Orkade inte åka till Pizza Hut och kolla på matchen så jag satt hemma och pratade med Sandra på msn istället med mic =) Madde och Cinthia kollade på fotbollsmatchen i bakgrunden så jag hörde hur dom skrek. Cinthia hejade på Spanien och Madde på Suecia ;)

Nu ska jag åka och handla och sen kolla på bio så när jag kommer hem skriver jag vad vi såg. Ska käka också, är jätte hungrig =)

Puss puss "ses" sen!

Sen kväll

Ikväll har jag haft jätte roligt. =) Först var vi hemma hos Waldo med massa folk från Oscar och Waldos klass. Efter det åkte vi till det bästa utestället här och dansade fleera timmar. Sen åkte vi till Waldo och skulle beställa hem hamburgare men vi hade inte nr till någon hembeställning som var öppen så vi åkte till något hak och käkade istället. Nu ligger jag i sängen och liiider för det gör så jävla ont i min rygg, asså jag skojar inte, fy fan vad ont jag har!! Bara för att jag har stått upp typ hela kvällen och inte suttit nåt.
Imorn på dagen ska vi till Pizza Hut för att käka och kolla på någon fotbollsmatch med Oscars klasskompisar.
Det ligger precis brevid shopingmall så det kan ju hända att ja inte tittar på matchen utan går i shopingmall istället, ska köpa värktabletter då också för det här pallar jag inte med. Första jag ska göra när jag kommer hem är att gå till en naprapat.
Mamma, kan du boka tid hos Marco? =)

Klockan är snart halv 6 på morgonen men jag kommer inte kunna sova nu. Ska surfa lite så får vi se när jag slocknar.
Puss och godnatt/dag...

Hinna idag...

Jag hade ju tänkt att hinna så mycket idag men jag har verkligen ingen lust. Jag skulle ha hunnit:
* Packa det mesta
* Duscha Shamira och klippa hennes klor
* Städa hela lägenheten
* Sortera alla papper, biljetter och pass
* Välja och lägga fram kläder jag ska resa i
* Åka till Portal och köpa ett par mjukisbyxor
* Duscha och fixa iordning mig till ikväll

Kan jag hinna allt? Jag har typ 4 timmar på mig... Det jag har gjort så här långt är, Packa lite, sorterat alla papper och pass. Tror att jag kan hinna om jag sätter igång nu... Ska bara få orken.

Och så skulle jag ju vilja hinna träna också...

Vad trodde jag?

Okej, nu håller jag på att packa och packa och packa. När jag började trodde jag att jag lätt skulle få plats med allt men nähähäej det gör jag ju inte då.
Hur ska detta gå. Herregud... Kommer få betala övervikt när jag ska till Sverige eftersom jag är själv med två stora väskor och Shamira. Man får max ha 20 kilo haha. Lycka till =)

Upptäcker bara mer och mer saker ju mer jag har stoppat ner i väskan. Vart kommer allt ifrån?? Jag kan ju inte lämna något heller, utan jag måste ha med ALLT eftersom jag ska stanna hemma i Sverige och inte komma tillbaka. Äh, det får gå. Det löser sig såklart.

Nu ska jag fortsätta packa. Finns tusen grejer kvar. Men det är så svårt eftersom jag måste ha kläder nu den här veckan också... Så jag vet inte riktigt vad jag ska packa ner och vad jag ska ha kvar som jag ska använda.

Certifikatet

Nu fick vi det där certifikatet till Shamira. Vi fick det aldrig igår för att det saknades att Shamira hade fått två droppar i pälsen av fästingmedel. Ja, dom bryr sig här i Chile om dom skickar ut en hund till ett annat land som inte har fästingmedel.

Vad är det här Certifikatet dåra som är så viktigt?? Jo, ett papper där dom har skrivit av allt som står i passet och satt en stämpel på det pappret. Nödvändigt?? NEJ.

Jag undrar bara, hur kan det vara så att jag bara går till en resebyro och bokar en biljett från landet, ingen ifrågasätter vad jag har för vaccinationer, vart jag kommer ifrån eller om jag ska ha mens snart.
Varför ska då en "oviktig" hund gå igenom precis det för att åka ut ur ett land?

I Sverige skickar dom ut hundar och säger att allt är på ägarens ansvar att ta reda på vad som gäller för regler i landet man ska till.
Men här i Chile ska dom hålla på att bry sig om hon har medel i pälsen mot färstingar, alltså det är medel som motverkar att fästingar ska komma på henne. Vad spelar det dom för någon roll om hon får fästingar när vi är i Sverige om en vecka??? Och vad spelar det dom för någon roll om hon ska få mens när vi har kommit fram till Sverige?? Det är INTE DERAS PROBLEM.

Jag blir så jävla sur, dom vill bara tjäna pengar på att sätta en jävla stämpel.

Vi behövde inte ens hälften av det här när vi skulle in i det här landet, men när hon ska härifrån, när det inte är deras problem längre då är allt sånt här JÄTTE VIKTIGT för alla länder kräver det!!!
BULLSHIT, dom tror att dom vet så jävla mycket.

Nu är allt klart iaf. SÅ NU KAN VI ÅKA =)

Snabbt det ska gå då!

Vaknade klockan 10 av att Oscar ringde mig typ 10 gånger på min mobil. Trodde det var en väckarklocka. =) Den låg i vardagsrummet så svinigt kallt var det när jag gick upp för att svara, fy.. Nu har jag tänt på gasen så att det blir lite varmt...

När han ändå hade väckt mig klockan 10 kunda jag lika gärna klä på mig och gå ut med Shamira och trodde att jag skulle ha så mycket tid idag eftersom jag gick upp i bra tid.
Nu när jag har vart ute med hunden och sitter med frukosten är klockan redan halv tolv, hur kan tiden gå så himla fort? Idag ska jag iaf städa och packa lite, sen ikväll blir det fest tror jag. Tannia vill ha avskedsfest för mig men vi få se. Om det inte blir det så går vi ut på krogen iaf.

Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och surfa runt lite sen ska min dag börja.
Pusss

Hemma!

Nu har jag vart och handlat allting inför resan så nu är ALLT klart och det känns så jeavla bra =) Eller nja inte såå bra för jag är några TUSEN kr fattigare =(
Aja, sånt é livet.
Nu har jag precis ätit jätte mycket av min favvoglass, vaniljglass med maräng och hallon, mmuums! (så min planering att gå ner dom kilona jag har gått upp går ju åt helvette haha, fan också. När jag kommer hem börjar jag på riktigt, tror jag.)

Har inte kunnat träna idag för jag har så himla ont i min rygg, hoppas det blir mycket bättre innan jag flyger annars blir det knapra värktabletter för att klara att sitta i en flygstol så många timmar. Fattar inte varför värken har kommit tillbaka och nu ännu värre...

Ska tvätta mig och sen krypa ner i sängen, ska kolla på någon film innan jag somnar. Så har ännu en dag gått, satan vad fort det går nu =) Snart är jag hemma!!!

Aja, nu är jag jätte trött men vi får se när jag somnar. Puss och God natt om jag inte skriver mer ikväll.

Jävla land och krångla dåå!

Palla!
Vi var ju hos veterinären igår med Shamira, där fick vi ett "certifikat" som dom här säger att man måste ha för att komma in i ett nytt land med hunden. Aa, men vi tog väl det då kostade 10.000 peso för ett papper där det står shamiras namn och mitt namn typ. Och såklart en stämpel (som är det viktigaste som finns i det här landet).
Men det var ju inte klart där, nu måste vi till ett annat ställe för att få det pappret "godkänt".

Så, imorse åkte Oscar dit för att få det jävla meningslösa pappret som Sverige inte kräver godkänt.
Nää, men då fattades det massa andra papper som han skulle haft med sig. Så han får inte det jävla pappret godkänt!!!!! Så nu är han hemma igen och tar med sig hela jävla bunten med alla Shamiras papper från födseln så får dom PAPPER att kolla igenom!!!! Dom fattar ju ändå inte ett jävla skit puckon ALLT står på svenska.

Oscar sa till dom att Sverige kräver inte det där Certifikatet, så dom kunde bara stämpla på det där pappret för han slösar massa jävla tid på att åka fram och tillbaka för att hämta papper dom ändå inte fattar.

Dom säger då att ALLA länder kräver ett Certifikat för att ta in en hund.

FÖr det första så hade vi inget jävla Certifikat när vi kom in i det här landet och för det andra KRÄVER INTE SVERIGE ETT PAPPER DÄR DET STÅR HUNDENS OCH MITT NAMN PÅ MED EN STÄMPEL.

Jag brukar inte bli arg men sånt här BULLSHIT gör mig så jävla galen.
Dom som sitter där på kontoret har ju ingen jävla aning om vad dom ska kolla i papprerna vi tar med nu. Det är bara GREJEN så kommer dom säga: Mhm, si, aha, ya *paff* (stämpeln) Så är det klart. Dom kommer låtsas att dom fattar bara för att.

Skönt att komma här i från med allt JÄVLA BULLSHIT som tar 10000 år i onödan helt jävla meningslösa grejer.
Om jag hade kunnat spanska tillräckligt hade dom stämplat på pappret utan att jag hade åkt och hämtat papper dom inte fattar iaf.
Jag är inte arg för att vi måste ha certifikatet det skiter jag fullständigt i, det är väl lika bra att ta det så att det inte blir problem när vi åker från Chile. Men grejen är att dom bara vill köra med folk för att dom har en "högre positon" och kan bestämma lite där på jobbet. Dom vet liksom lika väl som vi att det är meningslöst skit dom stämplar på men att dom medger det FINNS INTE. Dom vill ha och utnyttja all makt dom kan.
Och DET blir jag förbannad på.

Så, nu är jag avreagerd TYP. Lär ju inte vara sista gången jag blir förbannad på deras skit, lär ju komma några gånger till nu innan jag åker.

God dag! =)

Nu är det inte många dagar kvar så idag tror jag att vi ska köpa Shamiras bur som hon ska ha i första planet. Vet nte hur jag ska klara allting själv asså. Som tur är så följer Oscar med upp till Santiago, för jag har ingen aning om vart jag ska hämta henna och sånt. Sen är han med när jag ska checka in mig och Shamira dagen efter till Sverige resan. Så om det skulle bli någonting så är det skönt att ha honom där eftersom han kan ganska mycket bättre spanska än mig ;)

I morgon ska vi ha en "avskedsfest" för mig hemma hos Waldo. Ja, vi har en egen lägenhet men Waldos ligger så centralt och vi har ju inte ens en sterio haha. Så det blir hemma hos Waldo =)

Ses senare nu ska jag käka en jätte sen frukost =)

Shamira är lika uttråkad!


I min resväska, hon vill också åka hem nu. Min bebis =)

Mitt tillstånd just nu = Pigg och väldigt UTTRÅKAD




Precis i denna sekund sitter jag som på bilden som är tagen för någon minut sen och är vähäldigt uttråkad, väntar förövrigt på att hamburgaren ska komma levererad till dörren som vi har beställt. Onyttigt idag igen...
Som sagt, as uttråkad är jag nu!

<---6 DAGAR TILLS JAG ÅKER- WOOHOOO!!!

.

Hemma igen!

Nu har jag och Shamira vart på över en timmas promenad fram och tillbaka från veterinären. Åh, så jävla seg man kan vara då som veterinär... Det enda hon behövde göra var att skriva på att Shamira tog avmaskningspiller idag. Men nää, då skulle hon envisas med att göra en hel undersökning... Aja, nu är det klart iaf.
Nu ska det inhandlas bur och lugnande tabletter till Shamira sen är precis allt viktigt klart för att resa :)

Snart börjar min resa hem och det känns fortfarande som att det är jätte lång tid kvar men det är det inte =)

Just nu sitter jag i sängen och fryser och Shamira ligger brevid helt deckad efter promenaden.
Ska gå och ta en kopp kaffe tror jag, då blir jag både varm och pigg, för just nu är jag inget av det...

♥Pusstuss♥

God Morgon/Dag

Nu har jag vaknar, vart ute med Shamira, duschat och ätit frukost. Jag kan vara effektiv när jag vill =)

Om lite mer en 1 timma öppnar veterinären så då ska vi dit med Shamira och ge henne avmaskningstablett och få lugnande tabletter av vetten för flygresan.

Nu ska jag börja sminka mig och bestämma vad jag ska ha för sköna kläder idag :) Måste inhandla ett par snygga mjukisar tror jag nog... Skulle behöva ett par till flygresan, sånna riktigt sköna fast snygga. Finns det haha? Vill ha jätte jätte ljusrosa, nästan vita. Kan ju kolla här annars är det skitsamma.

Hoppas inte veterinären kostar så mycket som i Sverige, haha känner att jag börjar bli snål chilenare.
BORT med det NU!!!
Så, det spelar ingen roll vad det kostar =D

Nu måste jag gåå o sminka mig så vi hinner. Pöösssaar CIAO

Nu blir jag bara ARG!!!

VAFAN att det ska vara så jävla svårt att somna dåååå!!!
Jag la ner datorn för att jag knappt kunde hålla upp ögonen. Jag somnade as sent igår och vaknade klockan 10 i morse, kan max ha sovit 6 timmar natten som var.

Nu är klockan snart 4 på natten och jag var skit trött och la ner datorn för att sova, kan jag somna??? NEEEJ. Orkar inte meer nuu, Jag vill somna!!!!
Jag har inget som jag är nervös över, det är svalt i rummet, jag sov max 6 timmar natten som var, jag har inget att må dåligt över och jag har inga dåliga tankar i huvudet, så tekniskt sett, ska jag ju kunna somna som en stock så fort jag lägger huvudet på kudden.

Metoder jag har använt för att försöka somna den här kvällen/natten:

* Andas lugna och djupa andetag med magen =)
* Bestämt att den enda tanken jag får tänka tills jag somnar är:
nu ska jag sova, nu ska jag sova, osv...
* Tänkt på bra saker som ska hända (typ starta en dröm haha)
* Ligga på rygg och göra det som står över.
* Ligga på mage och göra det som står över.
* Ligga på båda sidorna och göra allt som står över.
* Legat på rygg och slappnat av i kroppen och enda tanken som jag upprepar är:
tomt tomt tomt tomt (asså att jag inte ska tänka nåt för det "är" tomt i huvudet)

Slutsats:
Det som har gått sämst är: Att ligga på mage och andas djupt med magen och tänka nu ska jag sova, nu ska jag sova, nu ska jag sova....
Det som har gått bäst som jag har blivit lugnast över är: Att ligga på rygg, andas lugna och djupa andetag med magen och tänka på bra saker som ska hända.

MEEN inget funkar ju ändå som ni kanske märker. Och min rygg VÄRKER men jag har inga värktabletter hemma... Såklart.

Nu ska jag lägga mig och stirra upp i taket tills ögonen åker ihop äv ren utmattning, skiter i hur länge jag får ligga så för jag är trött och vill SOVA.

Så nu har jag klagat färdigt för två månader framöver ;-)
God morgon gott folk! =)


TRODDE

Ja, jag trodde faktiskt att jag skulle somna bra tid ikväll. Men så blev det ju inte som vanligt, fattar inte varför jag är så pigg och på bra humör på kvällarna men trött och på pissdåligt humör på dagarna. Jag är nog verkligen en nattmänniska... Trivs bäst på kvällen och på natten :) Hatar morgonen, fy...
Aja, vet inte vad jag ska göra nu riktigt, kolla på film är jag inte så sugen på att göra... Får se om jag hittar någon bra kanske...


It´s a new day, Don´t be afraid this is your day!

Jennifer Lopez- Brave



Just feelin more confident
Just using my common sense
Just trust in it, I'm lovin it

Don't be afraid
This is your day

It's time to be brave
Say I'm not afraid, not anymore
I used to be cold, now the temperature's changed
It just ain't the same
I'm not afraid

Cus I've become brave
As the light of day straight into a cave
To show me the way, that I might be saved
Now I'm turning the page

Thanks to the power of love I can love
Because I am brave


It's time to let go, let go of your heart
It's time for a brand new start
Never know, we might never part
Baby don't be afraid
This is your day


I wouldn't take back anything that I've gone through
I pray for strength for anything that I'm gonna do
Whether joy, or it's pain, I'm still okay
I'm a be alright cause I'm not afraid
No, I am brave

<-----MÄTAREN STÅR NU PÅ 7 DAGA=)

.

Nyttig haha!

Okej jag hade bestämt att jag skulle vara nyttig den här sista veckan nu men det gick ju åt helvette på en gång. Har precis beställt hem och käkat upp en as stor hamburgare och nu dricker jag pepsi.
Aja skit samma, pallar inte bry mig. (Ljög liiite där...)
Är jag helt seg efter maten, känns som jag håller på att bli sjuk...

Har packat lite ikväll faktiskt och allt kommer få plats men jag vetefan vad det kommer väga. Mer än 20 kilo iaf, så jag kommer få betala övervikt. Typiskt.

Ska nog ladda ner en film nu och börja sova, så var den här dagen slut också...
Nu går det fort vill jag lova! =)

God natt och ses imorn!


kaffe!

Har precis varit inne i stan nu, är så himla trött så jag har precis gjort en stark kopp kaffe. Lunchen höll på att bli en pizza inne i stan men nej det blev fullkornspasta med tonfisk här hemma istället, stod i kön till pizzan till och med haha och Donken kön. Men jag kom aldrig fram till kassan för att beställa haha.

Nu är jag hemma iaf med alla biljetter som behövs för att jag ska komma till Stockholm =) Shamira också!
Ska börja packa ner lite kläder som jag inte använder just nu så att det är klart, tror jag kommer få betala övervikt...

Länge sen jag la upp bilder på mig så här får ni två st som jag tog nyss =)



Skriver mer senare pussss

God morgon!

Nu har jag precis vaknat och det är jätte kallt här =(  Ska gå ut med Shamira nu sen måste jag börja göra mig iordnng för jag ska möta Oscar vid hans skola så att i kan åka och beställa flygbiljetterna upp till Santiago.
Jag ska försöka så att jag kan ta en promenad till skolan, kanske tar en halvtimma eller nåt så jag måste skynda mig!
Ha en bra dag! =)

Dålig uppdatering

Har inte uppdaterat idag... Har inte haff något att skriva =) Har inte tränat och inte ätit bra. Haha.
Nu är klockan 1 på natten och jag har sån jävla lust att träna. Lite i alla fall... Är inte ett dugg trött. Annars håller jag på att ladda ner lite filmer just nu.
Imorgon när jag vaknar ska jag gå ut med Shamira sen tvätta kläder och börja packa. Skulle beställa flygbiljetter idag igentligen men så blev det inte riktigt, så jag ska åka till stan imorn istället och göra det.
Upp ganska tidigt ska jag för att hinna med allting som jag vill.

Måste duscha Shamira också.

Nu är det inte många dagar tills jag ska åka hem, så nu är det lite grejer som ska fixas...
Måste med Shamira till Veterinären också nu någon dag här.
Oj, vad mycket det blev helt plötsligt... Måste börja med allt imorn!!!

Nu ska jag fixa mig inför sovandet så jag kommer upp imorn.
God natt.

Home!

Nu är vi hemma, vi beställde hem Pizza efter det kom Tannia och Waldo och hämtade oss för vi skulle på bio. Det vart An American Haunting.

Först verkade den vara as läskig men blev bara sämre och sämre. Men man hoppade till ganska många gånger =) Den var spännande fast inte jätte bra... Tror att det är en gammal film men det går på bio här nu iaf ;) Den var både bra och dålig. Jag är inte rädd nu efterråt men under filmen var jag lite rädd. Den ska tydligen vara verklighetsbaserad, men det tror jag inte riktigt på haha.

Vågen

Sitter nu i sängen, har ätit frukost och surfat runt nu ett tag så jag är helt uttråkad. När jag satt här och funderade på varför jag är på ganske nerehumör kom jag på varför!

På "apoteken" (säljer lite allt möjligt, mer som en Kicksbutik med mediciner i) här i Temuco har dom elektiska vågar som mäter, väger och räknar ut ens BMI. Man lägger i ett 100 peso mynt (ca 1kr) och ställer sig på vågen, så väntar man ett tag så kommer ett kvitto ut med svaret på vad man väger, hur lång man är och vad ens BMI ligger på. Oscar och Waldo har gjort det varje gång vi går in där men jag har aldrig velat veta riktigt.

Men igår dåra trodde jag att jag var i god form så jag skulle nog kanske vilja veta, just nu ångrar jag att jag ställde mig där, för jag mådde mycket bättre av att inte veta.
FYYYYYYYY FAAAAAN!!!!!
Jag stod helt chockad och tittade på skärmen för att se om det kanske var längden som var vikten men det gick ju inte riktigt ihop för då skulle jag vara väldigt kort. När kvittot kom ut läste jag flera gånger och sa till dom andra,

- Asså den här maskinen är det nåt fel på!

Oscars svar, - Inte när jag gör testet, för då visar den precis det jag väger.
(med ett BRETT smile)
.

Jag får en klump i magen och slänger det jävla kvittot på en gång och säger till mitt försvar,

- Aa men jag råkade böja mig ner för att lägga bort väskan när jag hade stoppat i myntet.

Waldo säger då
, -
Men Sanna det är verkligen ingen fara, du är inte ett dugg tjock och det var säkert fel på maskinen när DU stod på den.
Jag, - Aa det var det för det är nästan omöjligt att jag väger så. Eller hur Oscar? Jag kan ju inte ha gått upp så mycket sen jag kom hit?
Han tittar på mig och det ser ut som han ska börja asgarva. Och säger att jag är fin hur som helst.
Jag, -Aa men SKIT KUL DET HÄR VAR DÅÅÅ.

På kvällen när vi kom hem hade jag inte riktigt släppt det här, så jag säger till Oscar.
- Men jag kan ju fortfarande ha mina kläder, jeansen kanske är lite trångare men jag kan ju ha dom utan problem.
Oscar, - Aha, okej..?
Jag, - Aa, för det måste ha vart fel på maskinen!
Oscar, -Okej... (helt ointresserad)

Jag kanske också borde vara mer ointresserad för det var länge sen jag var så nöjd med min kropp som jag är nu, men jag kan ändå inte sluta tänka på det där jävla resultatet.
Borde inte få finnas vågar, för det gör bara människor olyckliga i onödan!
Det där resultatet kan inte stämma, så är det bara! Men huvudsaken är väl ändå att jag är ganska nöjd med hur jag ser ut och inte vad skit vågen tycker!

Punkt slut.

(ska träna nu, haha)

Hemma igen!

Nu är vi hemma, Tannia och Waldo kom och hämtade oss i Waldos nya bil :) Den är sprillans ny och jätte fin. Vi åkte till en restaurant och åt oxfilé och till efterrätt åt jag en hallon cheesecake, så jävla god.
Sen åkte vi till ett uteställe men det var tråkigt så vi var bara där en liten stund.
Efter det åkte vi till våran lilla pub som vi brukar vara på och tog varsin drink. Sen tog vi en taxi hem.
Det var våran trevliga kväll. Nu är jag jätte trött och har ont i huvudet så jag ska sova nu...Ses imorn! =)

TRÄNA?

Vill träna men jag hinner inte... Typiskt. Madde ringde på skype igen och det var på min planerade träningstid så jag precis skulle hinna. Men vi pratade i över 40 minuter så där gick tiden...
Nu ska jag börja göra mig iordning för att vi ska ut och käka med Tannia och Waldo. Kanske går ut sen men det är inte säkert... Kanske kan gå på bio eller någonting...? Aja, vi får se.
Skriver mer när jag vet eller när vi kommer hem med bilder och sån!


10 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER NU =)



Lugn morgon/förmiddag

Idag har det varit en lugn morgon, vaknade av att Shamira gnällde så jag gick ut med henne. Efter det gjorde jag frukost och busade med Shamira, idag busade vi med ballonger, jag brukar göra dom små så att dom inte går söner så lätt och att det inte låter så mycket när som går söner. Men idag gjorde jag en stor och varje gång hon skulle fånga den putta hon bara upp den i luften igen så hon fick aldrig tag på den =) Hon blev frustrerad efter ett tag så jag tog bort den, blev lite för stressad att hon inte fick tag på den...

Har pratat med Madde på skype också, blev lite uppdaterad men inte så mycket för några från pulsen kom dit, pratade liite med dom också =) Saknar dom ännu mer nuu!!!

Snart ska jag träna och ikväll ska vi nog träffa Tannia och Waldo, tror det iaf... =)

Svullat

Nu har jag svullat godis och kakor till filmen Jävulen bär Prada så imorn blir det ett riktigt träningpass =). Gott var det men nu mår jag illa haha. Just nu håller jag på att ladda ner massa papper som ska med till veterinären som måste fyllas i. Nu är det nära så jag måste rappa på med allting.

Bensinen är tillbaka så vi får se om vi tar bilen upp, beror på hur länge Waldos föräldrar stannar här... Vi måste bestämma det snart för om han inte kan köra så måste vi boka flygbiljetter så att dom inte tar slut ;)

Aja, nu måste jag bli klar med alla papper. Klockan är 20 över 12 här men jag är inte trött efter sockerbomben jag tryckte i mig. Puss och godnatt

GODISSUGEN!!!

Jag är så jävla godissugen nu så jag vet inte vart jag ska ta väägen!!! Vill ha en stor påse med LÖSGODIS men det finns ju inte här.
FÖRSTA jag ska göra på vägen hem från arland är att köpa en STOR proppad lösgodispåse och vräka i mig. Fy vad jag har längtat efter det godaste som finns!! Så länge får jag nöja mig med det äckliga som finns här =( Finns ju typ bara choklad här och det tycker jag ju inte ens om!!!

Ska ta en kopp te nu med socker i och hoppas att det dämpas liite...

Vet inte om det blir utgång idag... Vi får se, klockan är bara 8 så det kanske blir av ändå, men eftersom Waldos föräldrar är här och hälsar på från Bolivia så är han med dom... Vi får se helt enkelt, är inte så pigg på att gå ut nu heller... Känner mer för en filmkväll.

Sådär!

Nu har jag tränat, duschat, fixat manikyr och pedikyr. Vet inte vad jag ska göra nu.. Kanske laga lite mat, är hungrig men jag orkar inte ;) Ikväll ska vi vara med Tannia och Waldo, kanske går ut men jag vet inte riktigt. Oscar ville kolla på bio, men det går inga bra filmer såå jag vet inte. Får se hur det blir när han kommer hem från skolan (ingen aning när han slutar).

Ska nog göra hemmagjorda köttbullar. Oscar får pasta till men jag ska nog ha grönsaker till bara.

Tar bilder idag iaf. Puss så länge.

Gomorgon!

Sitter just nu och äter frukost i sängen, havregrynsgröt med en kopp kaffe =) Har vart ute med Shamiran i kylan och dimman... Idag ska jag vara lite hemmafru och sen ikväll ska vi träffa Tannia och Waldo =)

Jag såg filmen Supersugen igår kväll och jag skrattade typ hela filmen, så jävla rolig. Se den om du inte har sett den. Jag kommer se den igen bara för att den var så kul =)

Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe medans jag surfar runt lite, hej då så länge!

Min Kväll

Kvällen har bestått av matlagning, kyckling med grönsaker. Träning, lite allt möjligt som jag hade lust med för stunden och sist en dusch.

Nu sitter jag i sängen med en kopp te och är jätte trött. Ska kolla klart på Horton hears a  who som jag började kolla på igårkväll men jag orkade inte se den så jag kollade bara på halva. Så, god natt och sov så gott så "ses" vi imorn!

Okej!?

Waldos föräldrar har kommit hit till Chile från Bolivia för att hälsa på Waldo. Vad får han i present då?? Joo en ny bil köper dom till han!! Han bor 100 meter från skolan och 50 meter från shopingmall, han behöver ingen bil eftersom det är bara dom där 150 meterna han rör sig på här i Chile, men har man pengar så varför inte ta bilen 50 meter för att shoppa?

Han frågade om jag vill att han ska köra upp mig till Santiago, så alla vi 4 åker upp tillsammans och det tycker jag låter som en jätte rolig idé och billigare också =) Så behöver vi inte köpa ny bur till Shamira heller. Hoppas det blir så men vi måste kolla vad bensinen och alla vägtullar kommer gå på. Men det kommer bli billigare än flyget och bussen iaf. Och roligare =)

Problemet är bara som vanligt finns det ett problem när allting verkar så bra. Bensinen har tagit slut här i Temuco (vet inte om det har tagit slut i resten av Chile också). Det är någon strejk nu för att dom har höjt priserna på bensinen så alla strejkar. Kollektivtrafiken och bensinbilarna. Såå om dom inte börjar köra ut bensin snart så kommer vi ju inte till Santiago haha. Ja, ni såg rätt. Det finns ingen bensin nu på någon bensinmack. Igår var det 100-tals meter kö till varje bensinstation för att dom visste att den skulle ta slut, så alla passade på att fylla upp sina tankar. Tänkte ta kort på köerna men jag gjorde aldrig det...=(

Vi får se helt enkelt. Tur att vi inte bokade flygbiljetterna idag så som vi tänkte =)

Vem är det som sitter och bestämmer det?



Jaa, det undrar jag!!
På Youtube kan jag inte se alla videos, då står det att den inte är tillåten i landet jag befinner mig i??? Som tex Christina Aguileras- Dirrty kan jag inte se haha.
Vem har som jobb att sitta och välja ut vilka filmer på Youtube som man får se eller inte här i Chile???
Och vad har dom för kriterier kan man ju undra haha, värsta jag har vart med om!!!


Det är inte bara den videon utan det är massor. Blir så irriterad, vad töntiga dom ääär!!!

Sov länge!

Idag sov jag riktigt länge, för länge! Jag har ont i huvudet till och med. Men jag somnade jätte sent igår tror jag. Jag la ner dator ganska tidigt så att jag skulle försöka sova, men jag hade tankemaraton i mitt huvud och svin ont i ryggen. Varför ska det komma när man ska sova, nu kommer jag ju inte ens ihåg det jag tyckte var så viktigt igårkväll. Och det är ju saker jag måste göra men nu kommer jag inte ihåg ett skit och det är ju typiskt.

En sak är iaf att vi måste till veterinären och avmaska Shamira. Men det blir nog i helgen tror jag. Haha Veterinärkliniket heter typ Klitoritis hahaha.

Aja, nu ska jag göra lite kaffe och tvätta kläder, sen fixa lite papper.
Besos ciao!

Vart och handlat.

Nu har jag och Oscar vart och käkat på donken (bigmac co med cola utan is till mig) Sen handlade vi frukost till imorn. Idag har jag inte gjort så mycket ... Har inte ens tränat... Har lite ångest för det haha. Klockan är 22 så det känns lite sent men jag tror nog att jag ska träna lite så jag kan somna med gott samvete ;)

Nu ska jag ladda ner en film, men jag är så himla sötsugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Det roliga är att jag inte ens vart mätt på bigmac & co!?!?!? Känns typ som att jag kan äta igen haha. Men NEJ!!! Det ska jag inte... ska ta en kopp grönt te med en tesked socker i så kanske/ får hoppas att sötsuget försvinner.

Så nu måste jag börja fixa det jag ska annars kommer jag inte bli klar förns seent.
Så, puss och hej =)

.


Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 20
och
Min syster Madde fyller 22 =)



ÖL

Pappa undrade om vi har blivit riktiga ölhävare och japp det har vi, eller när vi går ut på puben och bara sitter och pratar så tar vi öl för det är billigast och gott. En ölkanna på 2 liter som vi delar på kostar ca 30kr bara.
Och pappa, dom har Leffe öl här i affärerna. Köpte det en gång och tänkte på dig =)

Waldo tyckte att den var för stark, dom har jätte svag öl här ;)

Bilder från igår!

Jag och Tannia på puben.


Oscar med våran goda Tabla (ser inte så gott ut med det är as gott)


Jag, Waldo och Tannia på väg hem från puben!


Det var liite av våran kväll igår =)

Okej! =)

Ja, jag ska ta flyget upp till Santiago =) Ska beställa biljetterna idag eller imorn! Blir mycket smidigade och lättare så =)

Bilder från igår kommer snart, ska bara käka och sånt först.

Hemma & kan inte sova...

Nu är jag hemma och vi hade trevligt, vi gick till en pub och tog några öl och en tabla (pommes, sås &kött) bilder från ikväll får ni imorn... Nu kan jag inte sova som vanligt. Köpte glassbollar på vägen hem som jag har proppat i mig. Dom är så jävla goda. Det är ungefär som magnumglassar fast små glassbollar med chokladöverdrag och ingen pinne, det är kanske 10 små bollar i en liten plastburk. Beroendeframkallande nästan ;) Har en till burk i frysen som känns vähäldigt lockande att gå och ta nu när jag inte kan sova... Får se hur jag gör... ;)

Till Madde:
När jag kom till Waldo sa Tannia på en gång, - Vi har kollat på dina foton på Facebook och Waldo tycker att din syster till och med ser bättre ut än dig, för att hon har kurvor.

Såå... Tänk inte på dina kurvor som något dåligt. Du är KVINNA inte jag haha. =)

Nu ska jag gå och käka den där glassen som bara står där i frysen och suktar mig. Sen ska jag väl försöka sova, om det går...



Iväg!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi åka till Waldos lägenhet och umgås med Tannia och Waldo ikväll. Det ska bli trevligt så... Nu måste jag fixa mig för klockan är redan kvart över nio, älskar spontana grejer =)

Puss kanske tar kort ikväll =)

14 DAGAR = 2 Veckor


Japp, nu står mätaren på 14 DAGAR!!!
Men
, Mätaren måste räkna fel tror jag. Jag kommer ju på en Torsdag och imorn är det Onsdag alltså är det inte 14 dagar tills jag landar utan exakt 2 veckor tills jag åker härifrån, så jag ändrade texten på den, nu är det rätt =)



Dagens träning! (dag.5)

OKej, jag har varken diskat eller städat utan jag körde ett träningspass istället. Jag undrar bara hur lång jävla tid det ska ta för att se resultat. Jag vill att allt ska hända bara jag tittar mig i spegeln och tänker hur jag vill ha det, men det funkar ju inte riktigt så... tyvärr...

Dagens träning iaf:

Upphopp: 20 st
Utfall: 20 st
Rygg: 2 x 20
Situps: 4 x 20 (sidomusklerna också)
Benböj: 20 st

Just nu måste jag köra stenhårt på ben och rumpa för det är det som ser minst ut som jag vill :)


God dag!

Seegt, men klockan har redan hunnit bli över 15 =O.
Vaknade ganska tidigt idag och gick ut med Shamira, men när jag kom in kännde jag hur trött jag var så jag och Shamira gick och la oss igen. Vaknade halv två... Dags att gå ut med hunden igen och sen var det frukost. Nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra först.
Lägga i en tvätt?
Städa och diska?
Träna?

hmm... Jag lägger nog i en tvätt och sen tränar jag. Diska och städa känns som jag bara kommer göra om jag absoluut inte har något att göra så gör jag det för att fördriva tiden... Men eftersom klockan redan är tre så har jag en aning om att jag inte kommer städa, kanske diska bara ;) Gud vad slapp jag är men städa!? Gud vad tråkigt det är.

Mamma ville ha bilder från i fredags när vi var hos Waldo med deras klasskompisar, men jag lyckas se ut som ett fult fetto på varje kort så ni får bara ett kort. Jag skyller på att Oscar satt i soffan och tog kortet underifrån, därför ser man så ful ut, det kan ju stämma eller hur..? ;)

På kortet är det till vänster Mayo (som också betyder majonäs),Jag, Tannia & Filipe.
Det är dom här vi umgås med mest på helgerna. Jätte snälla :)


En annan grej, om ni vill ha ett gott skratt kan ni gå in på Jonas blogg, han jobbar på det jobbet jag jobbade förut och jag lovar, han driver inte i sina inlägg, det kallar jag humor på hög nivå när man inte vet att man skojar fast det blir så kul. Hahaha. Gå in och läs och bilda er egen uppfattning av honom, för jag har ännu inte fått riktigt grepp om honom. Han överraskar dagligen med nya grejer. HÄR har ni Jonas blogg.

Hejsan pettronella i från blaskeby, det är dags att fälla upp sitt paraply!

TRODDE att jag kunde somna kvart i nio eller? hihi... noo noo.
Nu är klockan kvart över 2 och jag är pigg och hungrig. Typiskt. Ska gå och ta en tallrik med mjölk och müsli nu tror jag sen ska jag verkligen försöka sova. Förövrigt spöregnar det utanför fönstret. Hoppas det inte gör det i morn bitti när jag ska ut med Shamira på morgonpromenaden, för jag hade tänkt ta en långpromenad...
Aja, vi får see.
God natt/god morgon för er "ses" när jag vaknar.

Matdagboken! (dag.4)

Frukost: En tallrik Naturell yoghurt med müsli och en Macka. Kopp kaffe till det.

Lunch: Grönsakssoppa 2 glas vatten till.

Mellanmål: En apelsin och en macka. En kopp grönt-te till

Middag: Kycklig grej med grönsaker och ris. Ett glas vatten till.

Mellanmål: En apelsin och ett glas vatten.

Nu ska jag sova och klockan är bara kvart i 9. Men just nu vill jag att dagarna ska ta slut. Har as tråkigt. Bye bye!

.

15 DAGAR KVAR!!!

MADDE-PUH!

Pratar med Madde på Skype och hon gjorde en Madde-Puh igen.


Madde, -Jag träffade U på bussen på vägen hem.
Jag, - Aha, vad pratade ni om då?
Madde, - Hans jobb och så..
Jag, - Okej, vart jobbar han?
Madde, - Du vet Annguiela? Han jobbar på Anguiela.
Jag, - Nä, vad är det för nåt? (trodde hon mena någon klädbutik eller nåt)
Madde, - Landet Annguiela, där jobbar han.
Jag. - Va? Vad är det för land? Har aldrig hört talas om det landet tror jag haha!
Madde, - MEH, ANNGUUIIEELAA. Han jobbar på den ambassaden. (hon blir frustrerad för att jag inte fattar)
Jag, - Nää, asså vad fan menar du för land?
Madde, - Annguiela, Anngula eller... heter det inte nåt sånt? Neeej haha ANGOLA.
Jag, - hahahaha ANNGUUIIIEELA hahaha jag tänkte väl. SEPPE.

Båda asflabbar ett tag när vi insåg att hon hade gjort en MADDE-PUH igen!
Det roliga är att hon alltid blir så sur när man inte fattar vad hon menar :)





Hemmafru

Idag har jag varit en bra hemmafru tycker jag.
Jag har diskat all disk.
Jag har tvättat och hängt kläder.
Lagat mat och tränat.

Jag gör mer sånna här trista saker när jag är på dåligt humör. Och idag har jag ju inte vart på topp så då gör jag sånt här. Kanske för att få tankarna på annat, eller jag vet inte... Men bra är det iaf :)

Nu ska jag ta en macka och en kopp te, sen ska jag gå ut med Shamira och sen ta en dusch.

Dagens träning (dag.4)

Jag räknar det som dag 4 eftersom jag i stort sett hoppade över helgen helt och hållet.

Upphopp: 2 x 20
Situps: 3 x 20
Utfall: 20 st på varje ben
Rygglyft: 2 x 20

Känns som jag börjar bli lite slapp med träningen... Vet inte varför. Jag klarar ju mycket mer än det där så jag vet inte riktigt vad jag håller på med ;-) Får nog skärpa mig lite om det ska visa något resultat till bikinin om lite drygt 2(?) veckor... Börjar bli en aning stressad nu kan jag ju säga...

Frukost

Nu sitter jag och käkar min frukost.
Det jag har gjort idag är att jag har satt på en tvättmaskin, vart ute med Shamira på en långpromenad och när jag är klar med frukosten ska jag hänga tvätten som har hunnit bli klar =)
Idag är jag på mycket bättre humör. Jag ska städa och plocka ihop saker jag ska ha med mig hem så att jag vet vart allt är.
Mat&träningsdagboken kommer upp idag igen.
Ha en fortsatt bra dag =)

4 på morgonen!

Nu är klockan 04.00 och jag kan inte sova igen. Men jag är på bättre humör för jag har lyssnat på glad musik =)
Ska väl försöka sova nu om jag kan... Problemet jämt när jag somnar så här sent är att jag blir hungrig så jag måste gå och ta något att äta nu innan jag sover.
I morgon ska jag städa och börja tvätta kläder, kanske packa ner det jag inte använder i resväskan. Nu är det näära hem!
God natt på er för nu ska jag försöka sova, fast kl är 10 på morgonen hemma i Sverige så god morgon på er! =)
pusss

Dagen = Piss

För övrigt har min dag bara varit PISS fy vad dålig den har varit. Ska sova snart så jag får slut på denna jävla dag. HATAR den här dagen. Vill inte ha många sånna här dagar. Finns ju värre men fan vilken skit dag det har varit! Hoppas jag vaknar upp imorn till en mycket bättre dag.
Guuhnatta ;)


Beslutsångest

Idag har vi kollat upp hur jag ska ta mig här ifrån till Santiago när jag ska åka hem.
Nu finns två alternativ som jag ska välja mellan.

1. Åka bussen som tar 9 timmar, smuggla med Shamira på bussen och hoppas att ingen märker. (hundar får inte vara på bussarna här, men vi har lyckats smuggla med henne två och en halv gång) Om dom skulle märka henne kommer vi vara tvugna att sätta ner henne i bagageutrymmet. Problemet är bara att det är svinkallt där, eftersom det är minusgrader ute så är det garanterat det där. Så flera timmar i minusgrader om vi blir påkomna?
Fördelar: Vi är med Shamira hela resan och vet att hon är okej.
Nackdelar: Om dom kommer på oss med Shamira har vi ingen koll och hon får sitta i kyla flera timmar. Vi måste resa på natten, vara i Santiago en hel dag och sova andra natten hemma hos dom vi bodde när vi var i Santiago sist. Anledningen är för att planet till sverige går på förmiddagen från santiago och om bussen är lite försenad så missar jag planet. Därför måste vi åka en natt i förväg. Och då kan man säga att jag är på resande fot i 3 dygn... Inte så kul...

2. Ta planet upp till Santiago som tar 1 timma. Shamira får sitta i bagageutrymmet.
Fördelar: Det tar bara en timma så jag kan åka med planet tidigt samma morgon som mitt andra plan går från Santiago. Och då är jag på resande for i ca 35 timmar istället för 72 timmar
Nackdelar: Shamira får sitta i bagageutrymmet och då måste vi köpa en ny bur till henne. För den väskan vi har nu är inte godkänd att ha i bagageutrymmet.

Alternativ 1 och 2 kostar ungefär lika mycket. Eller igentligen inte...
Oscar ska åka med till Santiago vilket alternativ jag än väljer. Så hans biljett med flyget tur och retur är billigare än min enkelbiljett. Och så måste vi köpa en till bur till Shamira om vi flyger som jag inte har en aning om vad den kostar. Meen jag tror nog att vi flyger. Blir nog bäst för alla så... Tror jag... Eller..?

Mamma nu behöver jag dig och dina bestämda beslut som du är bäst på att fatta. Säg, vad ska jag göra? Eller någon annan! =)




Allmänt jävla sur!

Ja, jag är allmänt jävla sur idag. Är inte sur på någon speciell människa utan jag är sur på precis allt och alla. Känns som att hela dagen kommer vara en plåga för både mig och dom som finns i min omgivning. Helst vill jag inte prata med någon. Vill bara vara för mig själv och tänka, lugna ner mig själv måste jag göra.

Hatar att vara såhär, det är ju inte kul för någon men jag är så jävla sur så jag pallar inte bry mig, låt mig bara vara idag så vaknar jag imorn som vanligt igen.
pusssss

Ps. när du har en surdag, gå inte in på internetbanken för att kolla hur mycket pengar du har kvar, kan garantera att humöret inte stiger en ynka millimeter... Ds.

Klockan är ett och jag är vaken!

När Oscar går ut med Shamira på morgonpromenaden sover jag alltid så himla länge. Det blir nästan som att jag ska belöna mig själv eller passa på att sova ut ordentligt på morgonen när jag kan, så blir det lite väl länge...
Aja, nu är jag vaken och Shamira har vart ute =)

Jag märkte att jag hade sån in i helvette träningsvärk i hela baksidan av benen och rumpan, kan ju knappt gå!! Så PowerWalk blir det inte i dag men jag ska träna mage och rygg, hoppar över benen helt idag. Men nu vet jag vad jag ska träna för övningar för benen iaf hädanefter =)

Precis nu ska jag försöka pallra mig till köket och fixa frulle.
♥PÖSS Å HÄJJ♥

Käkat.

Vid klockan 8 åkte vi till Portal (shopingmall) och gick runt lite och tittade... Sen gick vi till Pizzahut och åt pizza. Efter det åkte vi och köpte godis. Nu är jag äckligt mätt.
Det är svinkallt ute, flera minusgrader är det nu...:(

Vet inte vad jag ska göra imorn. Ta en skön sovmorgon och kanske åka in till stan igen :)

Nu ska jag ladda ner någon film, fast jag är ganska trött så jag kaanske ska sova. Beror på om jag hittar en bra film eller inte ;)

God natt!

RSS 2.0