Nu har vi vart runt lite!

Idag har vi vart runt lite i Temuco och kollat! Dom har ett stort köpcentrum med jätte många butiker typ 5 min med bil här ifrån och själva "stan" är ungefär 10 minuter härifrån vi bor.

Vi gick först in i det stora inomhuscentrumet och kollade, där SKA jag shoppa loss någon dag! Jag hittade också bra inredningsbutiker =)
Sedan åkte vi till "stan" för att kolla mäklare, men det var ingen lyckad vandring i hettan! Den första hittade vi inte ens och dom andra var inte där när vi kom dit.
Vi ska kolla på internet och ring för att boka tid någon dag!

Det var det...

Juste, vi bor i ett litet litet rum med en liten liten garderob och ett litet litet badrum, så vi ska försöka hitta något större. Det är jätte mysigt och bra läge osv. För en ensam student är det här perfekt. Det bor tre studenter till här i varsina likadana rum och vi alla delar samma kök.
Men för oss som är 2 st med en hund går det inte att bo så här en längre tid...
Och alla som har pratat med henne vi bor hos för att boka det här rummet har alla tydligen glömt att säga den viktigaste detaljen!!!
Att vi har en hund!!! och långt ifrån alla Chilenare tycker om hundar! Det var bara tur nu att det här var en av de Chilenare som tycker det är okej med hund!

Aja nu gick allt bra iaf som tur var men vi ska kolla efter något eget på Måndag!

Ska snart gå till Super och handla mat och sånt tråkigt!

TEMUCO VAR MYCKET BÄTTRE ÄN FÖRVÄNTAT!!!! Känns lite som Göteborg=) Lagom stort och en Mysig känsla!

Kommentarer

Dags att skriva!:

Vad heter din namn?:
Stammis?

Din Mail adress skriver du här om du vill: (publiceras ej)

Har du en egen Blogg?:

Så, nu kan du skriva vad du vill =):

Trackback
RSS 2.0