OTUR KAN MAN JU SÄGA!!

Japp, det har skett något tråkigt idag SÅKLART.
Som jag alltid säger så kan inte en dag vara BRA, utan om något bra händer här så kommer något dåligt också!
Vi fick ju internet idag och det är ju den bra saken dåra!!

Den dåliga saken är då att
Waldo har haft inbrott i sin lägenhet och vårat/Oscar Wii var i hans lägenhet så dom tog det såklart + Waldos laptop.

Waldo bor i det hus som är "lyxigaste" höghuset i Temuco med Pool och kameror överallt så det är helt sjukt att det här kunde hända faktiskt.
Okej om det händer i vårat ruttna hus, men DÄR !?!?
När man kommer in i huset har dom en "vakt" som man måste gå fram till och säga till vilken lägenhet man ska, då ringer han oftast upp till lägenheten och kollar om det stämmer.

Man behöver inte gå till vakten om han känner igen den som kommer... Alltså måste det vara någon som bor i huset som har gjort inbrottet...?
Men det finns inga märken på dörren... + att dom som gjorde inbrott har satt på värmen i lägenheten (?) Det är as dyrt att ha på värmen här i Chile...
Allt detta hände när Oscar och Waldo åkte med skolan till Santiago, Waldo stannade kvar men Oscar åkte hem... Så Waldo har vart borta från lägenheten i 4 nätter.

Anledningen till att spelet var där var för att Waldo var den ända som hade TV att spela det på och vi tänkte precis ta hit det eftersom vi ska köpa tv nu.
TYPISKT!!!

(men OM jag har kvittiot kvar hemma i Sverige så kan vi få ut ett nytt spel på försäkringen men det är ju bara frågan OM och VAR jag har det där kvittot, annars var det spelet borta for ever and ever and ever and ever and ever and ever)

Lyckliga Chilenare som roffade år sig ett dyrt TVspel (as dyrt här i Chile) och en ny Laptop på samma kväll. GRATTIS!!!



Kommentarer
Postat av: mamma

Jag har satt in kvittot i kvittopärmen så fint Sanna och Oscar, så det var ju bra. Det är förfärligt tråkigt att Waldo har haft inbrott. Ja på din berättelse låter det som om det är någon i huset som har tillgång till nyklar, tex. vakten? Har Waldo lånat ut sin nycklar till någon som kan ha kopierat nycklarna? Fy för de som inte kan låta andras saker vara ifred. Varför tror endel att det är ok att ta från andra som jobbat och slitit ihop till någonting de önskat sig och köpt. Det här var dessutom en bröllopspresent till Oscar så det finns ett annat värde i Whii spelet också Sabla svin säger jag bara... hoppas att Waldo kommer tillrätta med vem det var som tog sig in i hans lägenhet och att han får tillbaka sina saker. Det känns som en lätt match för polisen efterson det inte var någon åverkan på dörren. Och värmen, låter som någon spelar ett spel????? mycket skumt!

2008-05-13 @ 19:13:10

Dags att skriva!:

Vad heter din namn?:
Stammis?

Din Mail adress skriver du här om du vill: (publiceras ej)

Har du en egen Blogg?:

Så, nu kan du skriva vad du vill =):

Trackback
RSS 2.0